Nostopöytiä varustetaan varsin monipuolisilla lisävarusteilla eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Tässä muutamia yleisimpiä kannen varusteluvaihtoehtoja. Eri ratkaisuja voidaan myös yhdistellä, esimerkiksi kannessa voi olla v-ura ja kippaustoiminto sekä sivuttais- ja pitkittäissiirto.

Vetävät-/vapaat rullaradat. Rullien päällä raskaskin taakka liikkuu kevyesti. Rullien mitoitus, jakoväli ja materiaali valitaan kohteen mukaan.
Ketjukuljettimet. Tyypillisiä käyttökohteita löytyy esimerkiksi levyteollisuudesta. Ketjutyypit ja materiaalit valitaan käyttökohteen mukaan.
V-ura. V-ura on kätevä tapa keskittää rulla tiettyyn kohtaan pöytää.
U-kansi. Soveltuu esimerkiksi kuormalavojen käsittelyyn. Yhdessä matalan pöytärakenteen kanssa kuormalava voidaan tuoda ja poistaa pumppukärryllä nostopöydän päältä. U-lavan runkorakenne poikkeaa kuvan nostimesta.
Kannen sivuttaissiirto. Helpottaa raskaiden taakkojen siirtoa kannella kun vaatimus paikoitustarkkuudelle on suuri.
Pyörivä kansi. Helpottaa taakan käsittelyä esimerkiksi asennustyössä tai maalauksessa. Kansi voi olla vapaasti tai koneellisesti pyörivä.
Kippikansi. Helpottaa tavaroiden siirtoa tai jatkokäsittelyä. Kippaustoiminto on usein yhdessä kannen v-uran  kanssa.
Trukkilastauspalkit. Helpottavat lastausta kun taakkoja käsitellään trukilla.

Muita varusteita:
Suojaverkot ja -palkeet, valokenno-ohjaus, mekaaniset lukitukset, kaiteet ja portit sekä yliajoesteet.
Kaikkia mahdollisia varusteita on mahdotonta listata ja siksi parhaaseen lopputulokseen pääsemme, kun kartoitamme käyttötarpeenne yhdessä.