Yksilöllistä nostovoimaa

Turengin Nostolavalla on pitkäaikainen kokemus räätälöityjen nostinten suunnittelusta ja valmistuksesta. NOSTOLAVA-nostopöytiä käytetään monilla teollisuuden aloilla, mm. paperiteollisuudessa, mekaanisessa puunjalostusteollisuudessa, raskaassa metalliteollisuudessa sekä rakennusteollisuudessa. Yrityksissä jotka ovat alansa huippuja.

Nostimiamme löytyy kaikkialta maailmasta, erilaisissa olosuhteissa ja käytöissä. Yhteistä näille nostimille on se, että vaatimuksena on ehdoton luotettavuus, kestävyys ja toiminnallisuus. Nämä asiat ovatkin toimintamme johtotähtenä sillä vasta luotettavuus ja käyttövarmuus tekevät nostopöydästä tuottavan.

Vuodesta 1976 olemme hankkineet arvokasta kokemusta erikoistumalla vaativien kohteiden nostoratkaisuihin. Tästä tietotaidosta hyötyvät kaikki Nostolavojen käyttäjät. Pienet ja suuret nostimet tehdään samoin rakenneperiaattein ja varmuuskertoimin. Olemme tehneet nostimia 50 kg:n nostovoimasta 65 tonnin nostimiin. Asiakaslähtöinen suunnittelumme takaa sen että pystymme ottamaan huomioon asiakkaiden tuottavuus- ja työympäristökysymykset. Kaikki valmistamamme nostimet täyttävät nostopöydille asetetun turvallisuusnormin EN 1570-1 + A1.

Joustava tuotantomenetelmämme mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut ja pitkäaikainen kokemuksemme on valmistuksen laadun takuuna. Kaikki valmistamamme nostopöydät käyvät vielä ennen toimitusta läpi moniosaisen tarkastus- ja testiohjelman.