Oma suunnittelu takaa toimivat ratkaisut

Suunnitteluprosessiin kuuluu tuotteen koko elinkaaren suunnittelu. Käyttämämme komponentit ovat pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme valmistamia ja kovassa teollisuuskäytössä testattuja. Päämääränä on hyvä laatu, luotettavuus, turvallisuus ja käyttömukavuus. Teollisuudessa nostopöytien käyttö on usein keskeytymätöntä, jolloin käyttö- ja huoltovarmuudelle annetaan erityinen painoarvo. Nostimen hankintaa suunniteltaessa voidaan huoltoon liittyvät seikat ottaa jo alkuvaiheessa huomioon. Esimerkiksi laakerit voivat olla kestovoidellut tai nostin voidaan varustaa automaattisella voitelujärjestelmällä. Normaali nippavoitelukin voidaan rakentaa siten, että nipat tuodaan putkituksella paikkaan jossa työ käy nopeasti ja turvallisesti.

Käyttöympäristö asettaa myös usein erityisvaatimuksia materiaaleille ja komponenteille. Korrosoivat aineet, pöly tai kosteus saattavat lyhentää nostopöydän käyttöikää huomattavasti, ellei olosuhteita oteta huomioon jo laitteen suunnittelussa. Ympäristö saattaa estää myös öljyjen tai sähkölaitteiden käytön, jolloin apu usein löytyy pneumatiikasta tai täysin mekaanisista ratkaisuista. Kaikkien valmistamiemme nostopöytien ohjaus suunnitellaan tapauskohtaisesti käyttötarpeen mukaan.

Yksinkertaisimmillaan ohjaus tehdään painonapeilla tai jalkapolkimella. Monimutkaisemmat tarpeet hoidetaan logiikkaohjauksella. Mikäli asiakas hoitaa ohjauksen omasta järjestelmästään, teemme kytkennät riviliitinkoteloon jatkokytkentää varten.
Käyttämämme komponentit ovat yleisesti tunnettuja ja näinollen helposti saatavilla. Kotimaisena valmistajana tekninen tuki on lähellä.